Anunciado 25 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Formación Profesional Grado Medio
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Estàs buscant una nova oportunitat laboral? Tens experiència com a cuiner/a? Aquesta oferta de feina pot interessar-te!
Des d'Adecco Selecció cerquem un CAP DE CUINA per una important Fundació de la zona.
Les funcions principals son:
+En dependència del Responsable de la línia de negoci Alimentació, es responsabilitzarà de liderar, coordinar, planificar i supervisar les activitats del departament de cuina central, vetllant per loptimització dels recursos disponibles i dacord als criteris de cost, temps, qualitat i innocuïtat  preestablerts pel Responsable de la Línia de Negoci.
+Planificació i organització diària, setmanal i mensual del servei i de lequip de cuina.
+Coordinar i supervisar tot el procés delaboració dels diferents serveis: col·lectivitats, càterings i menús diaris al taller degustació. Així mateix, responsable de la gestió (control i reposició de productes del taller degustació nevera)
+En coordinació amb el dietista, impulsarà i participarà en el disseny y presentació de nous plats i cicles de menús.
+Conjuntament amb el departament dAdministració i finances establir lestratègia i els procediments de compra de la matèria primera, així com de planificar, a curt, mig i llarg termini, els subministres i productes necessaris, supervisant el compliment dels estàndards de qualitat, terminis i preus.
+Coordinació amb el departament de compres en la gestió de comandes reajustant segons la planificació, previsions de necessitats de matèries primeres, procurant una correcta gestió dels estocs de seguretat,
+Fer el seguiment de la qualitat dels serveis i dels productes, vetllant per mantenir els estàndards de qualitat i innocuïtat requerits.
+Responsable de que la maquinària, instal·lacions i eines del departament, estiguin sempre en optimes condicions.
+Definir lestratègia i els procediments de lactivitat de distribució dels àpats als diferents centres, així com coordinar el moviment de materials dins i fora de lOrganització, el seu emmagatzematge i transport requerit en tot el procés.
+Vetllar per mantenir al dia tota la documentació relacionada amb Administració Pública i normatives de la secció, per respondre amb la màxima agilitat als auditors i altres organismes externs.
+Atendre qualsevol inspecció
+Revisar els inventaris i controls dels materials i mercaderies. Responsable dassegurar laprovisionament i gestió de les matèries primeres alimentaries i no alimentaries.
+Coordinar les expedicions per a lenviament del producte acabat als centres de distribució, o bé directament al client final.
+Formació a lequip de cuina pel que fa a les tècniques i els procediments necessaris per a preparar i conservar els aliments, BPM i innocuïtat alimentària.
+Responsable de garantir el correcte compliment de les normes de seguretat i higiene laboral. 
En Adecco creemos en la igualdad de oportunidades y apostamos por el Talento Sin Etiquetas

Requisitos mínimos
Requisits:
- Experiència mínima de 2-3 anys coordinant equips de treball
- Català i castellà parlat i escrit correctament
- Títol de manipulació d'aliments
- MOLT valorable CF en cuina o similar

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta